Páginas

2 de julio de 2015

Activitats a l'European Balloon Festival 2015 d'Igualada

T'agradaria poder provar el visor de Realitat Virtual inmersiva "Oculus Rift" i realitzar un viatge simulat en globus aerostàtic

Observar interessants paisatges des de l’aire, dins un escenari virtual inmersiu, com si hi fossis allà? 

Crear-te el teu propi dispositiu per experimentar la VR des del teu telèfon mòbil?


Si has contestat que a alguna d'aquestes preguntes...


T’esperem a l’stand d’All VR Education 





L'equip d'All VR Education participarà a la propera edició de l'European Balloon Festival que es cel·lebra el proper cap de setmana 10, 11 i 12 de juliol a Igualada (Catalunya). 

Hi serem allà dissabte 11 (de 17h a 22h).



Gràcies a la demo que All VR Education tindrà especialment preparada per als assistents al Festival, sabràs què se sent amb unes Oculus Rift, un dels dispositius de Realitat Virtual Immersiva més impactants del moment, tot fent un viatge en globus aerostàtic simulat, en primera persona i amb visió 360º, com si realment hi estiguessis inmers en aquest escenari. Podràs pilotar el globus, explorar els paisatges de muntanya, i veure altres globus aerostàtics al teu voltant, que t’acompanyaran en aquesta interessant aventura.

També posarem a disposició dels visitants kits low-cost (visors cardboard), per poder crear-te el seu propi dispositiu i experimentar en primera persona la Realitat Virtual Immersiva des del teu telèfon mòbil.


Podràs muntar-se el kit pel teu compte, o bé assistir a algun dels micro-tallers gratuïts que programarem en el nostre stand on, a més, coneixeràs i podràs tastar diverses aplicacions (apps) gratuïtes disponibles que us suggerirem, entre elles, un altre viatge en globus aerostàtic.