Páginas

18 de mayo de 2016

Taller de #RealitatVirtual i #Educació a la Jornada #mSchools Mobile World Capital



El passat dimecres, 17 de maig de 2016, l'equip d' All VR Education ha dut a terme el taller "Realitat Virtual immersiva i Educació", organitzat per mSchools a les instal·lacions del Mobile World Centre de Barcelona.



Va ser una sessió molt interessant, en la qual els participants van poder explorar diferents aspectes relacionats amb la Realitat Virtual immersiva i la seva aplicació en l'àmbit educatiu, així com conèixer diferents apps i recursos de VR que poden utilitzar a l'aula amb els alumnes. 



També van poder practicar, tant en la creació dels seus propis dispositius DIY cardboard, com en l'exploració d'apps, i en la generació de fotografies esfériques per poder crear itineraris immersius.


Esperem que aquesta sessió hagi resultat inspiradora per a tots els assistents i que, cada cop poguem veure, per part dels docents innovadors, més projectes vinculats a la Realitat Virtual immersiva a les aules. 

Sense dubte, estem davant d'uns recursos amb unes potencialitats increïbles a nivell pedagògic.

Docents: els límits de la creativitat els poseu vosaltres, o sigui que... endavant! :)



Aquí us deixem algunes fotografíes i la presentació utilitzada durant la sessió. Podeu veure més fotos al nostre compte d'Instagram.

Moltíssimes gràcies a tots/es els/les participants i, com no, a l'organització.

Seguim! :)









Equip All VR Education.



15 de mayo de 2016

¡Así fue! Fira #FricsTech en Barcelona

El pasado sábado 14 de mayo de 2016, tuvimos el placer de participar en la Fira maker y tecno-social Frics.Tech, que tuvo lugar en el recinto Jardins Príncep de Girona, del barrio Horta-Guinardó (Barcelona).

Fue un placer poder formar parte de este encuentro. Muchísimas gracias a todos los visitantes, a los diversos compañeros de stands y, cómo no, a la organización del evento.

Puedes ver algunas fotos del día en nuestro canal de Instagram.



Un par de fotos esféricas...



Y aquí os dejamos también la presentación que utilizamos para el taller de introducción a la Realidad Virtual Inmersiva "Crea paso a paso tu visor DIY cardboard"


Seguimos! 



Equipo All VR Education.

4 de mayo de 2016

Taller #RealitatVirtual i Educació al Pla de l'Estany

El proper dimecres 18 de maig, All VR Education durà a terme el taller "Introducció a la Realitat Virtual immersiva i Educació", que enguany organitza l'Àrea de Benestar Social del Pla de l'Estany, per commemorar la cel·lebració del Dia Mundial d'Internet i les TIC, que és just el dia anterior. 

El taller es realitzarà de 17h a 19h a l'INS Pla de l'Estany.

Els participants podran descobrir què és la Realitat Virtual immersiva i conèixer la seva utilitat educativa, lúdica i inclusiva

Es tracta d'un taller pràctic, basat en metodologia DIY (do It yourself - fes-t'ho tu mateix) i learning by doing (aprendre fent-ho). Està adreçat a professionals de l'àmbit de l'educació, joves a partir de 15 anys i estudiants en l'àmbit de les noves tecnologies, així com altres perfils que puguin estar-hi interessats.

Us informem que, a dia d'avui, les 25 places obertes ja estan exhaurides.

Seguim!

Equip All VR Education.



2 de mayo de 2016

El 14 de mayo... ¡Frics Tech! ¿Te vienes?


El próximo sábado 14 de mayo, All VR Education participará en el Frics.Tech, una feria maker que tendrá lugar en la Plaça Jardins Príncep de Girona, del barrio Horta-Guinardó de Barcelona, de 10'30h a 22h.


En este evento, organizado por la asociación La Tangencial, encontraréis diferentes stands y talleres de autofabricación, tecnología digital, impresión 3D, así como otras iniciativas centradas en propuestas socio-tecnológicas para jóvenes. Finalizará la jornada con conciertos y alguna que otra grata sorpresa.

En la zona de talleres, All VR Education llevará a cabo un taller gratuito (15 plazas) para que puedas crearte tu propio visor cardboard DIY (horario: 17h). 


Durante todo el día, también nos podréis encontrar en nuestro stand, en el que ofreceremos diferentes demos de creación de VR, fotografía esférica inmersiva, así como materiales DIY, para que puedas introducirte en el apasionante mundo de la Realidad Virtual inmersiva.

¿Nos vemos allí? ¡Será un placer poderte saludar! :)



Equipo All VR Education.