Páginas

28 de marzo de 2017

Taller intensiu de #RealitatVirtual a l'Espai Cultura de #Sabadell

Per aquesta Setmana Santa, de l'11 al 14 d'abril hem programat pels més joves de la casa, un interesantíssim Taller intensiu de creació de Realitat Virtual, a l'Espai Cultura de Fundació Sabadell 1859.


Durada: De l'11 al 13 d'Abril (3 sessions de 3 hores).
Horari: de 10h a 13h.
Edats: de 10 a 16 anys.
El taller requereix inscripció prèvia, les places són limitades. Les inscripcions es realitzen a la recepció de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, en horari d’obertura i atenció al públic (podeu reservar plaça per correu electrònic o per telèfon).

Preu: 50€ (només queden 2 places disponibles). 


En aquest taller, a càrrec d’All VR Education, cada participant podrà desenvolupar una creació pròpia de Realitat Virtual, amb escenaris, personatges i interaccions. Una creació, per exemple, que relati una història o que funcioni com un videojocAquestes creacions podran visualitzar-se de manera totalment immersiva a través d'un telèfon mòbil i amb un visor de realitat virtual (com ara un Google Cardboard), o bé de manera semi-immersiva (sense el visor).

Els participants coneixeran els aspectes bàsics de la narrativa i els videojocs immersius (planificació argumental, seqüencial i espacial, dinàmiques de joc...), descobriran les bases indispensables de la creació tridimensional (objectes i espais 3D) i aprendran a programar objectes i accions a través d'un entorn de programació visual per blocs.
Aquest taller s'emmarca en el programa d'activitats complementàries a l'exposició en curs Press Start sobre la història del videojoc, en el qual l'equip d'All VR Education ha participat amb la peça (app) de Realitat Virtual "Press Start VR", que dona la benvinguda a aquesta tecnologia als usuaris.

Equip All VR Education.

27 de marzo de 2017

Nous tallers a @JovesSagnier BCN! Inscripcions obertes!

Aquest trimestre tenim novetats! Les inscripcions als nous tallers que l'equip d'All VR Education durà a terme al Centre Cívic Casa Sagnier de Barcelona ja estan obertes. 


Noves propostes vinculades a la Realitat Virtual immersiva, la fotografia 360º i el modelatge 3D per a videojocs

No t'ho pots perdre! Aquestes són les propostes programades:

Aprèn a modelar i texturitzar amb Blender fins dominar-lo, per desenvolupar els teus projectes 3D orientats a videojocs.
Dilluns, de 17,30h a 19h.
Del 24 d'abril al 26 de juny 2017.
Edats: de 12 a 29 anys.
Preu: 29,04€
Inscripció: en aquest enllaç.

Desenvolupa i programa online mons virtuals de manera senzilla, per explorar-los immersivament desde qualsevol dispositiu (PC, tablet, smarphone o cardboard).
Dilluns, de 19h a 20,30h.
Del 24 d'abril al 26 de juny 2017.
Edats: de 12 a 29 anys.
Preu: 29,04€
Inscripció: en aquest enllaç.

Aprèn a crear fotos immersives o 360º i fer recorreguts virtuals enriquits, inserint continguts interactius, àudios i elements 3D.
Dimarts, de 19h a 20,30h.
Del 25 d'abril al 13 de juny 2017.
Edats: de 12 a 29 anys.
Preu: 29,04€
Inscripció: en aquest enllaç.




17 de marzo de 2017

Presentes en la Guía "Quién es quién de la #RealidadVirtual en España" de The App Date y Fundación Telefónica

The App Date, evento de referencia sobre apps y Realidad Virtual, presentó el pasado martes, 14 de marzo de 2017, junto a Fundación Telefónica, la Guía ‘Quién es quién de la Realidad Virtual en España, un directorio que “pretende identificar a todas las empresas involucradas con esta industria, que se encuentra en plena fase de despegue en nuestro país”. 




De esta manera, esta Guía recoge (por ahora) a modo de directorio, más de 85 empresas, entre ellas All VR Education


Este directorio es un proyecto abierto y colaborativo que nace con la vocación de convertirse en la Guía de referencia sobre los trabajos realizados por empresas nacionales

Tal y como comentó Óscar Hormigos, fundador de The App Date, “en España estamos produciendo a un gran nivel, tanto en número como en calidad. A finales del pasado año 2016 ya se habían desarrollado más de 500 experiencias inmersivas por empresas nacionales”. 

Agradecemos enormemente a The App Date, que hayan incluido y referenciado nuestro proyecto All VR Education en este interesante directorio. 


Equipo All VR Education.