Páginas

18 de mayo de 2016

Taller de #RealitatVirtual i #Educació a la Jornada #mSchools Mobile World Capital



El passat dimecres, 17 de maig de 2016, l'equip d' All VR Education ha dut a terme el taller "Realitat Virtual immersiva i Educació", organitzat per mSchools a les instal·lacions del Mobile World Centre de Barcelona.



Va ser una sessió molt interessant, en la qual els participants van poder explorar diferents aspectes relacionats amb la Realitat Virtual immersiva i la seva aplicació en l'àmbit educatiu, així com conèixer diferents apps i recursos de VR que poden utilitzar a l'aula amb els alumnes. 



També van poder practicar, tant en la creació dels seus propis dispositius DIY cardboard, com en l'exploració d'apps, i en la generació de fotografies esfériques per poder crear itineraris immersius.


Esperem que aquesta sessió hagi resultat inspiradora per a tots els assistents i que, cada cop poguem veure, per part dels docents innovadors, més projectes vinculats a la Realitat Virtual immersiva a les aules. 

Sense dubte, estem davant d'uns recursos amb unes potencialitats increïbles a nivell pedagògic.

Docents: els límits de la creativitat els poseu vosaltres, o sigui que... endavant! :)



Aquí us deixem algunes fotografíes i la presentació utilitzada durant la sessió. Podeu veure més fotos al nostre compte d'Instagram.

Moltíssimes gràcies a tots/es els/les participants i, com no, a l'organització.

Seguim! :)









Equip All VR Education.