Páginas

23 de abril de 2017

"Tastech" al CEIP l'Alzina de #MolinsdeRei... Així va anar! :)

El passat divendres 20 d'abril, dins la Setmana Cultural del CEIP l'Alzina de Molins de Rei, l'equip d'All VR Education va organitzar un petit event: El "Tastech" familiar



En aquesta ocasió, petits i grans van fer un tastet tecnològic per poder experimentar amb Realitat Virtual immersiva, Realitat Augmentada (AR), Visuals interactivesFruites Musicals i un Videojoc amb comandaments gegants mitjançant Makey-Makey. 


La dinàmica va ser la següent: 
  • Per una banda, els més petits (de 3 a 8 anys), acompanyats dels seus pares/mares, havien d'anar complementant el circuit d'activitats programades, a partir d'unes banderetes de colors facilitades pels monitors, i que marcaven al seu carnet l'itinerari previst per a cada grup d'infants.
  • Per altra banda, els participants més grans (nens i nenes a partir de 9 anys) van poder obtenir-ne el seu corresponent "Carnet d'Expert en Introducció a la VR immersiva" a partir de la realització del corresponent taller de Realitat Virtual.

Va ser una tarda molt entretinguda i divertidaDes d'aquí donem les gràcies a l'AMPA l'Alzina, per haver-nos donat aquesta oportunitat de compartir coneixements d'una manera lúdica i familiar amb tots els assistents. 

A continuació us compartirm algunes fotografies i videos de l'event. 



Aprofitem també, com no, per donar les gràcies per la seva col·laboració i suport als nois de Tangencial, que ens van ajudar en aquest projecte; així com al CC St. Jordi-Ribera Baixa d'El Prat de Llobregat, amb la cesió d'alguns materials; i a l'equip docent del CEIP l'Alzina, que ens van proporcionar ajuda logística durant el muntatge de les diferentes instal·lacions.

Recordeu que teniu disponibles diferents presentacions d'All VR Education al nostre canal d'Slideshare.

Seguim! :)



Equip All VR Education.