Páginas

19 de noviembre de 2015

L'app #ConventVR a #RecorregutsSonors del @ConventAgusti

Del 18 al 21 de novembre (18h-21h) hi serem presents a la III edició de "Recorreguts Sonors. Accions i Mutacions Sonores", un event que es durà a terme al Convent de Sant Agustí (Barcelona).


Per l'ocasió, durant els darrers dies hem estat preparant a contra-rellotge una senzilleta app amb una experiència en Realitat Virtual inmersiva que els visitants podran gaudir, amb el visor Oculus Rift (dissabte) o bé amb un dels dispositius cardboard que posarem a la disposició del públic a les capelles del Convent (la resta de dies). En Jordi Martos i l'Alicia Cañellas estaran encantats de saludar-vos si us passeu a visitar aquesta i la resta de magnífiques instal·lacions que composen el programa.

CONVENT VR:

Viu les capelles del Convent de Sant Agustí com mai ho havies fet fins ara… Experimenta, a través d’un breu recorregut en realitat virtual immersiva, un “tast” sonor i visual que et traslladarà, de manera simbòlica, per quatre de les etapes que van marcar històricament aquest patrimoni… Estàs preparat/da?

Itinerari de l'experiència CONVENT VR: (durada 2’30’’)
Cinc capelles, quatre periodes històrics del Convent de Sant Agustí representats simbòlicament de manera sonora i visual.
1era capella (S. XIV) Inici històric. Arribada dels monjos agustins.
2ona capella (S. XVI) 1529 Els agustins pateixen la pesta al Convent.

3era capella (S. XVIII -XIX) El Convent, escenari de diversos conflictes bèl·lics.

4ª capella (S. XX) 1995 Comença període de rehabilitació cap a Centre Cívic.

5ª capella - Què amaga la 5ª capella?... Descobreix-ho tu mateix/a…


Us hi esperem!

Equip All VR Education.