Páginas

28 de marzo de 2017

Taller intensiu de #RealitatVirtual a l'Espai Cultura de #Sabadell

Per aquesta Setmana Santa, de l'11 al 14 d'abril hem programat pels més joves de la casa, un interesantíssim Taller intensiu de creació de Realitat Virtual, a l'Espai Cultura de Fundació Sabadell 1859.


Durada: De l'11 al 13 d'Abril (3 sessions de 3 hores).
Horari: de 10h a 13h.
Edats: de 10 a 16 anys.
El taller requereix inscripció prèvia, les places són limitades. Les inscripcions es realitzen a la recepció de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, en horari d’obertura i atenció al públic (podeu reservar plaça per correu electrònic o per telèfon).

Preu: 50€ (només queden 2 places disponibles). 


En aquest taller, a càrrec d’All VR Education, cada participant podrà desenvolupar una creació pròpia de Realitat Virtual, amb escenaris, personatges i interaccions. Una creació, per exemple, que relati una història o que funcioni com un videojocAquestes creacions podran visualitzar-se de manera totalment immersiva a través d'un telèfon mòbil i amb un visor de realitat virtual (com ara un Google Cardboard), o bé de manera semi-immersiva (sense el visor).

Els participants coneixeran els aspectes bàsics de la narrativa i els videojocs immersius (planificació argumental, seqüencial i espacial, dinàmiques de joc...), descobriran les bases indispensables de la creació tridimensional (objectes i espais 3D) i aprendran a programar objectes i accions a través d'un entorn de programació visual per blocs.
Aquest taller s'emmarca en el programa d'activitats complementàries a l'exposició en curs Press Start sobre la història del videojoc, en el qual l'equip d'All VR Education ha participat amb la peça (app) de Realitat Virtual "Press Start VR", que dona la benvinguda a aquesta tecnologia als usuaris.

Equip All VR Education.