Páginas

6 de abril de 2017

Tast Tech: #RealitatVirtual (10 de maig) al Prat de Llobregat


[CAT]

El CC Sant Jordi-Ribera Baixa, del Prat de Llobregat (Barcelona), inaugura un nou cicle d'activitats per fer accessibles les novetats tecnològiques, amb la finalitat d'apropar-les a la ciutadania, donant a conéixer en què consisteixen i veient alguns exemples de les seves aplicacions en la vida quotidiana. 

Aquest interessant cicle s'iniciarà el proper 10 de maig (de 19h a 21h) amb la temàtica de la Realitat Virtual, a partir d'una activitat que anirà a càrreg de l'equip All VR Education.

Aquesta primera activitat estarà enfocada en donar a conèixer què és la Realitat Virtual i el públic assistent podrà experimentar-ho de primera mà, amb:

  • Immersió en diferents escenaris virtuals: terror, videojocs i altres apps.
  • Demo amb HTC Vive: podràs provar unes ulleres de VR i deixar anar l'artista que portes dins amb Tilt Brush, el pinzell de pintura virtual.
  • Construcció de cardboards (un visor de VR de cartró, on acoplar el teu smartphone i així endinsar-te en altres móns).
  • Realització de fotos en 360º i visualització des del cardboard de cartró.

I, si veniu acompanyats dels més petits, aquests estaran d'allò més entretinguts, ajudant-vos a decorar el visor de VR,  fent immersió en entorns virtuals infantils i practicant la creació d'escenaris 3D amb CoSpaces (nens i nenes a partir de 8 anys), amb l'ajuda dels adults.

Entrada: 3€
Inscripció prèvia necessària, en aquest enllaç.

(El CC es reserva el dret a suspendre l'activitat en cas que no hi hagi un mínim d'inscrits).


Equip All VR Education.[CAST]

El CC Sant Jordi-Ribera Baixa, del Prat de Llobregat (Barcelona), inaugura un nuevo ciclo de actividades para hacer accesibles las novedades tecnológicas, con la finalidad de acercarlas a la ciudadanía, cando a conocer en qué consisten y viendo algunos ejemplos de sus aplicaciones en la vida cotidiana. 

Este interesante ciclo se iniciará el próximo 10 de mayo (de 19h a 21h) con la temática de la Realitat Virtual, a partir de una actividad que irá a cargo del equipo All VR Education.

Esta primera actividad estará enfocada a dar a conocer qué es la Realidad Virtual y el público asistente podrá experimentar-la de primera mano, con:

  • Inmersión en diferentes escenarios virtuales: terror, videojuegos y otras apps.
  • Demo con HTC Vive: podrán probar unas gafas de VR y dejar ir el artista que llevan dentro, con Tilt Brush, el pincel de pintura virtual.
  • Construcción de cardboards (un visor de VR de cartón, en el que acoplar su smartphone e introducirse de esta manera en otros mundos virtuales). 
  • Realitzación de fotos en 360º y visualitzación desde el dispositivo cardboard de cartón.

Y, si venís acompañados de los más pequeños, estos estarán de los más entretenidos, ayudando a decorar el visor de VR,  realizando inmersión en entornos virtuales infantiles y practicando la creación de escenarios 3D con CoSpaces (niños y niñas a partir de 8 años), con la ayuda de los adultos.

Entrada: 3€
Inscripción prèvia necesaria, en este enlace.

(El CC se reserva el derecho de suspender la actividad en el caso de que no haya un mínimo de inscritos).


Equip All VR Education.